Pana cotta cu iaurt grecesc
Porții:
4
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
5min
Ingrediente
- 400 Grame - Iaurt grecesc 2% Olympus
- 250 Grame - Lapte 3,5% Monor
- 8 Grame - Gelatina
- 3 Lingurite (39g) - Miere
Instrucțiuni de preparare
Dizolvam gelatina în 100 ml de lapte și lăsăm 10 min
Restul de 150ml punem pe foc până aproape de punctul de fierbere, după care adăugăm gelatina și mierea și amestecăm până se topește.
Tragem de pe foc și adăugăm iaurtul și opțional pudra de vanilie sau esență
Apoi lăsăm 4 ore la frigider și adăugăm topingul dorit
Informații nutriționale
Proteine: 33%
Carbohidrați: 40%
Grăsimi: 27%
Valori nutriționale pentru o porție de 174g | |
Calorii | 576 kj / 137.74 kCal |
Grăsimi | 4.19 g |
Carbohidrați | 14.32 g |
din care | |
Zaharuri | 8 g |
Fibre | 0.02 g |
Proteine | 11.75 g |
Sare | 4.31 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...