Paine cu ou (sarat) | Alina Fulberti
Porții:
1
Timp de preparare:
2min
Timp de gătire:
10min
Ingrediente
- 50 Grame - Pâine toast cu făină integrală KB Toast
- 1 Ou mediu - M (60g) - Ou crud
- 30 Mililitri - Lapte Sim 1.5%
- 35 Grame - Cascaval Tip
- 30 Grame - Ardei gras
- 1 Gram - Sare de masa
- 1 Gram - Piper negru
Instrucțiuni de preparare
Se bate oul impreuna cu 2 linguri de lapte, se trece painea prin acest amestec pe ambele parti pana cand s-a imbibat foarte bine.
Se pune painea pe o tava tapetata cu hartie de copt, se pulverizeaza dupa preferinte cu sare si piper (optional) si se da la cuptor la 180 grade C pentru 10-15 minute sau pana cand s-a rumenit frumos.
Se serveste preferabil cat este calda, cu cascaval si ardei deasupra.
Tips & Tricks
Painea se poate gati si pe tigaia antiaderenta.
Ardeiul se poate inlocui cu alte legume.
Informații nutriționale
Proteine: 28%
Carbohidrați: 27%
Grăsimi: 45%
Valori nutriționale pentru o porție de 207g | |
Calorii | 1408 kj / 336.43 kCal |
Grăsimi | 16.5 g |
din care | |
Saturate | 2.41 g |
Ne-Saturate | 4.84 g |
Colesterol | 223.2 mg |
Carbohidrați | 22.85 g |
din care | |
Zaharuri | 4.8 g |
Fibre | 4.17 g |
Proteine | 23.84 g |
Sare | 1625.64 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...