Paine cu ou (dulce) | Alina Fulberti

Paine cu ou (dulce) | Alina Fulberti
Porții: 1
Timp de preparare: 2min
Timp de gătire: 10min

Ingrediente

50 Grame - Pâine toast cu făină integrală KB Toast
1 Ou mediu - M (60g) - Ou crud
30 Grame - Lapte Sim 1.5%
50 Grame - Dulceața de căpșuni fără zahar - Bun de tot
5 Grame - Migdale Fulgi Pirifan
1 Gram - Scortisoara macinata

Instrucțiuni de preparare

Se bate oul impreuna cu 2 linguri de lapte, se trece paine prin acest amestec pe ambele parti pana cand s-a imbibat foarte bine.

Se pune painea pe o tava tapetata cu hartie de copt, se pulverizeaza dupa preferinte cu putina scortisoara (optional) si se da la cuptor la 180 grade C pentru 10-15 minute sau pana cand s-a rumenit frumos.

Se serveste preferabil cat este calda, cu dulceata si fulgi de migdale deasupra.

 

Tips & Tricks

Painea se poate gati si pe tigaia antiaderenta.

Dulceata se poate inlocui cu alt sortiment care sa nu fie cu zahar adaugat.

 

 

Informații nutriționale

Proteine: 20%
Carbohidrați: 50%
Grăsimi: 30%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1312 kj / 313.48 kCal
Grăsimi 10.38 g
din care
Saturate 2.5 g
Ne-Saturate 3.33 g
Colesterol 223.2 mg
Carbohidrați 38.49 g
din care
Zaharuri 2.06 g
Fibre 4.6 g
Proteine 15.21 g
Sare 785.7 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook