Oua umplute
Porții:
4
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 8 Oua mici - S (400g) - Ou crud
- 200 Grame - Pateu cu ficat - Antrefrig
- 100 Grame - Mustar
- 8 Linguri (200g) - Smantana 32%
- 100 Mililitri - Ulei floarea soarelui - Untdelemn de la Bunica
Instrucțiuni de preparare
Se pun ouale la fiert circa 5 min. Dupa ce se racesc se curata, se taie in doua si se scoate galbenusul. Galbenusul se amesteca cu pateu si doua linguri de smantana. Compozitia rezultata se baga in albusurile de ou asezate pe platou. Se face maioneza amestecata cu restul de smantana si se toarna peste albusuri.
Informații nutriționale
Proteine: 12%
Carbohidrați: 4%
Grăsimi: 84%
Valori nutriționale pentru o porție de 250g | |
Calorii | 2643 kj / 631.66 kCal |
Grăsimi | 58.94 g |
din care | |
Saturate | 16.52 g |
Ne-Saturate | 17.76 g |
Colesterol | 427.5 mg |
Carbohidrați | 6.37 g |
din care | |
Zaharuri | 1.24 g |
Fibre | 0.82 g |
Proteine | 19.21 g |
Sare | 1192.75 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...