Oua umplute

Oua umplute

Porții: 4
Timp de preparare: 15min
Timp de gătire: 15min

Ingrediente

8 Oua mici - S (400g) - Ou crud
200 Grame - Pateu Antrefrig
100 Grame - Mustar
8 Linguri (200g) - Smantana 32%
100 Grame - Ulei floarea soarelui - Untdelemn de la Bunica

Instrucțiuni de preparare

Se pun ouale la fiert circa 5 min. Dupa ce se racesc se curata, se taie in doua si se scoate galbenusul. Galbenusul se amesteca cu pateu si doua linguri de smantana. Compozitia rezultata se baga in albusurile de ou asezate pe platou. Se face maioneza amestecata cu restul de smantana si se toarna peste albusuri.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 2710 kj / 647.66 kCal
Grăsimi 49.93 g
din care
Saturate 3.12 g
Ne-Saturate 5.56 g
Colesterol 372 mg
Carbohidrați 24.97 g
din care
Zaharuri 0.37 g
Proteine 24.66 g
Sare 142 mg
Proteine
15.23%
24.66g
Carbohidrați
15.42%
24.97g
Grăsimi
69.35%
49.93g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook