Orzo cu dovlecel si mazare
Porții:
4
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
12min
Ingrediente
- 200 Grame - Paste fainoase medio orzo - 365
- 200 Grame - Zucchini
- 150 Grame - Mazare congelata Plus
- 50 Grame - Sos pesto Ala Genovese cu busuioc Baresa
- 50 Grame - Parmezan
Instrucțiuni de preparare
Se pun la fiert 1,5 litri de apă.
Zucchini se taie în bucăți medii.
Într-o oală se pune orzo, zucchini și mazărea congelată. Se pune oala pe foc și se toarnă apa fiartă în ea.
Se adaugă și puțină sare și se lasă la fiert 10-12 minute, până când se gătește orzo. Se mai amestecă din când în când.
Se scurge apa în care au fiert legumele și orzo și se păstrează cam 50 ml. Se adaugă pesto și se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește cu fâșii de parmezan deasupra.
Informații nutriționale
Proteine: 18%
Carbohidrați: 56%
Grăsimi: 26%
Valori nutriționale pentru o porție de 162g | |
Calorii | 1298 kj / 310.25 kCal |
Grăsimi | 9.14 g |
din care | |
Saturate | 2.85 g |
Ne-Saturate | 5.8 g |
Colesterol | 11 mg |
Carbohidrați | 42.99 g |
din care | |
Zaharuri | 3.42 g |
Fibre | 2 g |
Proteine | 13.51 g |
Sare | 444.62 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...