Orez cu carne porc și legume
Porții:
5
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 280 Grame - Orez Deroni
- 120 Grame - Ceapa rosie
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 100 Grame - Gogosari
- 200 Grame - Carne de porc
- 4 Linguri (60g) - Ulei de masline extra virgin Primadonna
- 1 Lingura cu varf (23g) - Sare de masa
- 4 x Cana (1000ml) - Apa
Instrucțiuni de preparare
Se fierbe orezul separat, 900 ml apa la 300 gr orez, ceapa cu ardeiul și carnea se călesc în uleiul de măsline și se adaugă o cana de apa. Se tine pe foc pana carnea este patrunsa.
La final se amesteca orezul cu carnea și legumele și se mai fierb 2 minute. Se adaugă sare după gust.
Informații nutriționale
Proteine: 16%
Carbohidrați: 48%
Grăsimi: 36%
Valori nutriționale pentru o porție de 377g | |
Calorii | 1655 kj / 395.56 kCal |
Grăsimi | 15.56 g |
din care | |
Saturate | 3.15 g |
Ne-Saturate | 11.83 g |
Colesterol | 34.4 mg |
Carbohidrați | 47.49 g |
din care | |
Zaharuri | 2.91 g |
Fibre | 1.17 g |
Proteine | 16.29 g |
Sare | 4642.96 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...