Orez basmati cu quinoa si amestec mexican la tigaie
Porții:
6
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 250 Grame - Orez brun integral si quinoa Panzani
- 600 Grame - Amestec mexican Edenia
- 2 Bucati (200g) - Ceapa
- 15 Grame - Ulei de masline extravirgin - 365
- 2 Grame - Boia dulce afumata - Fuchs
- 1 Catel (5g) - Usturoi
- 2 Grame - Usturoi praf
- 40 Grame - Rosii pasate - Olympia
Instrucțiuni de preparare
Orezul basmati Panzani se pune la fiert conform instructiunilor de preparare.
Intr-o tigaie se caleste o ceapa mare, apoi se adauga un catel de usturoi taiat marunt si apoi amestecul mexican de legume. Se acopera cu un capac si se tine pe foc aproximativ 15-20min. Se adauga orezul basmati cu quinoa fiert, se amesteca si se asezoneaza cu sare, piper, boia afumata dulce si usturoi granulat. Se adauga 3-4 linguri rosii pasate si se amesteca totul impreuna.
Informații nutriționale
Proteine: 12%
Carbohidrați: 72%
Grăsimi: 16%
Valori nutriționale pentru o porție de 186g | |
Calorii | 1005 kj / 240.16 kCal |
Grăsimi | 4.12 g |
din care | |
Saturate | 0.63 g |
Ne-Saturate | 3.05 g |
Carbohidrați | 41.32 g |
din care | |
Zaharuri | 5.69 g |
Fibre | 6.58 g |
Proteine | 6.81 g |
Sare | 110.16 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...