Orez alb&rosu cu ciuperci și zucchini

Porții:
8
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 200 Grame - Orez alb negatit
- 100 Grame - Orez rosu Krina
- 150 Grame - Ciuperci champignon
- 150 Grame - Zucchini
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
Fierbem orezul, conform instrucțiunilor. Separat călim ciupercile și dovlecelul tăiate cubulețe, intr-o lingura de ulei. Când orezul este fiert, adăugăm legumele trase la tigaie.
Opțional, putem adauga 250ml supa de vita (cub BIO) pentru a ne apropia de un risotto.
Informații nutriționale
Proteine: 8%
Carbohidrați: 78%
Grăsimi: 14%
Valori nutriționale pentru o porție de 77g | |
Calorii | 676 kj / 161.45 kCal |
Grăsimi | 2.48 g |
din care | |
Saturate | 0.05 g |
Ne-Saturate | 0.2 g |
Carbohidrați | 31.52 g |
din care | |
Zaharuri | 0.9 g |
Fibre | 1.3 g |
Proteine | 3.28 g |
Sare | 5.56 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...