Negresa cu fasole neagra (fara gluten)
Ingrediente
- 350 Grame - Fasole neagra la conserva - El Tequito
- 100 Grame - Ciocolată Almond & Orange J.D. Gross
- 60 Grame - Ulei de cocos Solaris
- 30 Grame - Cacao Extra Dark - Castello
- 90 Grame - Albus de ou
- 10 Grame - Coaja de portocala
- 10 Grame - Indulcitor Stevia
Instrucțiuni de preparare
1. Se topește ciocolata neagră la Bain-Marie.
2. După ce s-a răcorit, se amestecă cu uleiul de cocos.
3. Se clătește fasolea neagră din conservă, apoi se mixează într-un blender.
4. În același blender, se adaugă cacaoa, cele 3 albușuri, îndulcitorul și coaja de portocală (sau esența de portocală).
După mixare trebuie să aibă o consistență cremoasă.
5. Se toarnă într-o tavă, care a fost pregătită cu hârtie de copt.
6. Se bagă tava în cuptorul preîncălzit și se lasă la copt timp de 20-25 de min, la 180 de grade.
(Timpul de coacere poate diferi în funcție de mărimea tăvii. Dacă tava este mai întinsă, atunci compoziția va fi mai mică în înălțime și se va coace mai repede.)
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 130g | |
Calorii | 1358 kj / 324.46 kCal |
Grăsimi | 21.28 g |
din care | |
Saturate | 15.28 g |
Ne-Saturate | 5.26 g |
Carbohidrați | 19.88 g |
din care | |
Zaharuri | 8.74 g |
Fibre | 4.97 g |
Proteine | 10.01 g |
Sare | 451.8 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...