Negreasa cu fasole neagra
Porții:
18
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 250 Grame - Fasole neagra la conserva - El Tequito
- 3 Oua medii - M (180g) - Ou de gaina
- 45 Grame - Ulei de cocos Solaris
- 2 Lingurite (10g) - Sare de Himalaya Iodata
- 10 Grame - Esenta de vanilie
- 65 Grame - Sirop de Arțar BIO Kaufland
- 30 Grame - Cacao pudra neagra Dr. Oetker
- 45 Grame - Nuci - Alesto
- 65 Grame - Dark Chocolate Chunks - Lidl
Instrucțiuni de preparare
Se amestecă într-un blender sau robot de bucătărie fasolea stoarsă și spălată din conservă cu ouăle, uleiul de cocos topit, cacao, sarea de Himalaya, esența de vanilie și siropul de arțar până devin toate ingredientele ca o pastă.
Se adaugă nucile tocate și bucățile de ciocolată și se amestecă ușor cu o spatulă, puteți păstra câteva pentru a pune deasupra.
Turnați compoziția într-o tavă cu hârtie de copt și băgați prăjitura in cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 30-35 minute (până trece testul scobitorii).
Informații nutriționale
Proteine: 13%
Carbohidrați: 29%
Grăsimi: 58%
Valori nutriționale pentru o porție de 39g | |
Calorii | 445 kj / 106.4 kCal |
Grăsimi | 6.73 g |
din care | |
Saturate | 3.5 g |
Ne-Saturate | 2.96 g |
Colesterol | 42.3 mg |
Carbohidrați | 7.35 g |
din care | |
Zaharuri | 5.15 g |
Fibre | 1.16 g |
Proteine | 3.26 g |
Sare | 660.64 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...