Musaca de dovlecei si vinete
Ingrediente
- 430 Grame - Dovlecei
- 69 Grame - Ceapa
- 0.5 Lingura (7.5ml) - Ulei de masline
- 656 Grame - Piept de pui - Lidl
- 234 Grame - Vinete la gratar
- 110 Grame - Pasta de tomate
- 420 Grame - Rosii
- 68 Grame - Cascaval Emmental 365
Instrucțiuni de preparare
Vinetele si dovleceii se taie pe lung si se pun pe gratar fara a adauga ulei, doar putina sare.
Ceapa se taie marunt si se caleste in apa cu o lingurita de ulei.
Dupa 10 minute se adauga carnea, a mea a fost direct tocata, pana cand acesta se gateste aproape complet.
La final, dupa ce se stinge focul, se adauga sosul de tomate.
Eu am pus si piper si putin cimbru in compozitie.
Pe o tava se aseaza intai vinetele, apoi carnea si la final dovleceii. Rosiile proaspete se taie rondele si se pun peste.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 30 de minute.
Cand mai sunt 5 minute, se adauga cascavalul ras.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 199g | |
Calorii | 540 kj / 129.13 kCal |
Grăsimi | 3.54 g |
din care | |
Saturate | 1.3 g |
Ne-Saturate | 0.65 g |
Carbohidrați | 6.06 g |
din care | |
Zaharuri | 2.72 g |
Fibre | 1.54 g |
Proteine | 17.87 g |
Sare | 100.48 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...