Muratura cu ardei capia, ceapa si ardei iute

Porții:
40
Timp de preparare:
50min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 2500 Grame - Ceapa
- 2000 Grame - Ardei capia/kapia
- 200 Grame - Ardei iute
- 10 Linguri cu varf (230g) - Zahar
- 5 Linguri cu varf (115g) - Sare de masa
- 750 Grame - Otet alimentar
- 550 Mililitri - Apa
Instrucțiuni de preparare
Se taie toate legumele rondele se pun la fiert cu zahar, sare, oțet si apa. Din momentul in care fierbe se lasă 15 minute. Apoi se pun in borcan. Pofta bună!
Informații nutriționale
Proteine: 7%
Carbohidrați: 90%
Grăsimi: 3%
Valori nutriționale pentru o porție de 159g | |
Calorii | 284 kj / 67.94 kCal |
Grăsimi | 0.23 g |
din care | |
Saturate | 0.1 g |
Ne-Saturate | 0.06 g |
Carbohidrați | 15.5 g |
din care | |
Zaharuri | 10.73 g |
Fibre | 2.19 g |
Proteine | 1.16 g |
Sare | 2880.38 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...