
Mazăre cu piept de pui
Porții:
3
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
50 Grame - Morcovi
50 Grame - Ceapa
50 Grame - Tulpina de telina
1 Lingura (15g) - Ulei de masline
500 Grame - Piept de pui - Lidl
300 Grame - Mazare congelata Bonduelle
Instrucțiuni de preparare
Se toacă mărunt ceapa, țelina și morcovul, se pun în ulei, pieptul de pui tăiat cubulețe se prăjesc puțin cât își schimba culoarea, adăugăm mazărea condimente după gust, le fierbem cam 20 minute, dacă trebuie se mai adaugă puțină apă.
Pofta buna
Informații nutriționale
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1211 kj / 289.36 kCal |
Grăsimi | 7.55 g |
din care | |
Ne-Saturate | 0.02 g |
Carbohidrați | 10.45 g |
din care | |
Zaharuri | 0.79 g |
Fibre | 0.46 g |
Proteine | 42.88 g |
Sare | 11.5 mg |
Proteine
59.27%
42.88g
42.88g
Carbohidrați
14.44%
10.45g
10.45g
Grăsimi
26.29%
7.55g
7.55g

Descarcă aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii