Mazăre cu copanele de pui
![Mazăre cu copanele de pui](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/d2eb94ca-06a8-44a9-b76e-bfecb9d15567.jpg)
Porții:
5
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 800 Grame - Mazare verde
- 500 Grame - Pulpa de pui cu piele cruda
- 400 Grame - Rosii in conserva
- 2 Bucati (200g) - Ceapa
- 2 Bucati (200g) - Morcovi
- 30 Mililitri - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
Se fierb pulpele înainte, evident după ce le-am spălat și curățat. După ce sunt foarte puțin gătite le dam deoparte. Într-o cratiță călim putina ceapa după care adăugăm morcovul, iar duce se înmoaie acestea adăugăm mazărea (din conserva) și sucul de rosii. Când aproape s-a gătit mazărea, o putem intr-o oala ce merge băgată la cuptor. Deasupra adăugăm și pulpele de pui. Nu uitati de 1-2 frunze de dafin. Le lăsam maxim 30min la cuptor la temperatura de 150-180grade.
Informații nutriționale
Proteine: 23%
Carbohidrați: 30%
Grăsimi: 47%
Valori nutriționale pentru o porție de 426g | |
Calorii | 1851 kj / 442.32 kCal |
Grăsimi | 22.84 g |
din care | |
Saturate | 4.54 g |
Ne-Saturate | 12.24 g |
Carbohidrați | 33.65 g |
din care | |
Zaharuri | 15.1 g |
Fibre | 10.6 g |
Proteine | 25.76 g |
Sare | 235.6 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...