Mâncărica de telina

Mâncărica de telina
Porții: 4
Timp de preparare: 20min
Timp de gătire: 55min

Ingrediente

1 Bucata (220g) - Telina
1 Bucata (100g) - Ceapa
200 Grame - Ardei rosu gras
25 Grame - Pasta de tomate
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
3 Linguri (45g) - Ulei de rapita
100 Grame - Masline mamut

Instrucțiuni de preparare

Se curata țelina, se taie cuburi și se călește în ulei pana se rumenește puțin. Se scoate într un castron și se pune la călit ceapa și ardeiul tocate mărunt. Dupa ce s-a înmuiat ceapa și ardeiul de adaugă măslinele și se amesteca puțin sa se incorporeze în legume apoi se pune țelina călită. Se adaugă apa calda 250-300 ml, sare, piper, pasta de tomate și se lasă să fiarbă pana țelina este destul de moale.

Informații nutriționale

Proteine: 3%
Carbohidrați: 24%
Grăsimi: 73%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 697 kj / 166.51 kCal
Grăsimi 14.61 g
din care
Saturate 0.87 g
Ne-Saturate 9.91 g
Carbohidrați 10.62 g
din care
Zaharuri 1.78 g
Fibre 1.3 g
Proteine 1.44 g
Sare 1295 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii