Mâncărica de telina
Porții:
4
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
55min
Ingrediente
- 1 Bucata (220g) - Telina
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 200 Grame - Ardei rosu gras
- 25 Grame - Pasta de tomate
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 3 Linguri (45ml) - Ulei de rapita
- 100 Grame - Masline mamut
Instrucțiuni de preparare
Se curata țelina, se taie cuburi și se călește în ulei pana se rumenește puțin. Se scoate într un castron și se pune la călit ceapa și ardeiul tocate mărunt. Dupa ce s-a înmuiat ceapa și ardeiul de adaugă măslinele și se amesteca puțin sa se incorporeze în legume apoi se pune țelina călită. Se adaugă apa calda 250-300 ml, sare, piper, pasta de tomate și se lasă să fiarbă pana țelina este destul de moale.
Informații nutriționale
Proteine: 3%
Carbohidrați: 24%
Grăsimi: 73%
Valori nutriționale pentru o porție de 174g | |
Calorii | 696 kj / 166.32 kCal |
Grăsimi | 14.65 g |
din care | |
Saturate | 0.88 g |
Ne-Saturate | 9.94 g |
Carbohidrați | 10.84 g |
din care | |
Zaharuri | 2.55 g |
Fibre | 1.56 g |
Proteine | 1.38 g |
Sare | 1304.38 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...