Mâncărica cu dovlecel și cartof
![Mâncărica cu dovlecel și cartof](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/dc20272b-f5ff-4c10-9614-52849095fbc7.jpg)
Porții:
2
Ingrediente
- 235 Grame - Cartofi albi
- 400 Grame - Dovlecel
- 5 x Catel (25g) - Usturoi
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 300 Grame - Cotlet de porc crud
- 2 Grame - Boia de ardei dulce
- 1 Cana (250ml) - Apa
- 2 Linguri rase (24g) - Faina alba
- 80 Grame - Ardei gras
Instrucțiuni de preparare
Am fiert feliile de cotlet în apa cu putina sare și 2 foi dafin.
Când carnea a fost aproape fiarta am strecurat zeama obținută (pentru a înlătură toate urmele de spuma) iar în zeama de supa am adăugat legumele tăiate cubulețe.
Am condimentat cu boia dulce, sare, usturoi pisat și faina amestecata cu 3 linguri de zeama de supa și am fiert mâncărica aprox. 20 min pana s-au gătit legumele.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 34%
Carbohidrați: 39%
Grăsimi: 27%
Valori nutriționale pentru o porție de 708g | |
Calorii | 1943 kj / 464.44 kCal |
Grăsimi | 13.7 g |
din care | |
Saturate | 4.22 g |
Ne-Saturate | 8.7 g |
Colesterol | 96 mg |
Carbohidrați | 45.4 g |
din care | |
Zaharuri | 9.54 g |
Fibre | 6.6 g |
Proteine | 39.33 g |
Sare | 97.42 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...