Mâncare de fasole verde/galbena
Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 400 Grame - Fasole galbena congelata Iglo
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 60 Grame - Ceapa
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare himalaya
- 5 Grame - Piper negru
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
- 200 Grame - Rosii
Instrucțiuni de preparare
Se caleste ceapa in cat mai putin ulei, se adauga fasolea pastai si un pahar de apa si se gateste la foc mediu 15-20min. Se adauga rosiile tocate peste fasole si se mai lasa la foc 10min. Cand este gata adaugam usturoiul taiat marunt si oprim focul.
Informații nutriționale
Proteine: 15%
Carbohidrați: 43%
Grăsimi: 42%
Valori nutriționale pentru o porție de 350g | |
Calorii | 703 kj / 167.95 kCal |
Grăsimi | 8.45 g |
din care | |
Saturate | 0.03 g |
Ne-Saturate | 0.07 g |
Carbohidrați | 19.42 g |
din care | |
Zaharuri | 3.95 g |
Fibre | 2.52 g |
Proteine | 6.92 g |
Sare | 2508.58 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...