Linte cu carnati chorizo și pui

Porții:
12
Timp de preparare:
60min
Ingrediente
- 350 Grame - Linte roșie Colonial
- 740 Grame - Piept de pui - gatit
- 150 Grame - Ardei gras
- 90 Grame - Cârnați Chorizo în vid
- 200 Grame - Morcovi
- 15 Grame - Usturoi
- 1 Lingura cu varf (23g) - Sare himalaya
- 5 Grame - Piper negru
- 3 Grame - Dafin
- 800 Mililitri - Apa
- 350 Grame - Ceapa
Instrucțiuni de preparare
Puiul și chorizo se trag la tigaie și se condimentează, după care se scot separat pe o farfurie.
Apoi se trag legumele la tigaie până se călesc ușor, după care se adaugă lintea roșie spălată bine în prealabil, se adaugă și carnea și se toarnă apă cât să le acopere pe toate și se lasă vreo 15-20 min să se gătească lintea și toate legumele. Se adaugă și dafinul.
La final se condimentează după plac.
Informații nutriționale
Proteine: 45%
Carbohidrați: 35%
Grăsimi: 20%
Valori nutriționale pentru o porție de 227g | |
Calorii | 1067 kj / 254.92 kCal |
Grăsimi | 5.54 g |
din care | |
Saturate | 1.81 g |
Ne-Saturate | 3.3 g |
Colesterol | 71.53 mg |
Carbohidrați | 22.82 g |
din care | |
Zaharuri | 2.34 g |
Fibre | 1.38 g |
Proteine | 29 g |
Sare | 2290.27 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...