Legume la tigaie

Legume la tigaie
Porții: 2
Timp de preparare: 2min
Timp de gătire: 5min

Ingrediente

  • 200 Grame - Dovlecel
  • 100 Grame - Rosii
  • 34 Grame - Ardei gras rosu
  • 30 Grame - Ceapa
  • 1 Lingurita (5ml) - Ulei de masline

Instrucțiuni de preparare

Se caleste ceapa, apoi se adauga legumele (eu le-am amestecat cu boia si sare inainte) si sa lasa intr-o tigaie acoperita cu capac pana se gatesc.

Ingredientele pot fi alese dupa gust (sare, piper, boia, cimbru, etc.)

Informații nutriționale

Proteine: 12%
Carbohidrați: 47%
Grăsimi: 41%
Valori nutriționale pentru o porție de 184g
Calorii 262 kj / 62.52 kCal
Grăsimi 3 g
din care
Ne-Saturate 0.12 g
Carbohidrați 7.82 g
din care
Zaharuri 5.14 g
Fibre 2.21 g
Proteine 2.02 g
Sare 5.78 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România

Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
  • Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
  • Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
  • Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
  • Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
  • Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
  • și multe multe altele...
Află mai multe detalii
CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK