Legume la cuptor
Ingrediente
- 200 Grame - Broccoli
- 2 Bucati (200g) - Morcovi
- 1 Bucata (250g) - Dovlecel
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
Se ia o capatana de broccoli, se spala si se taie in buchetele mici, iar dovlecelul si morcovii curatati se taie si ei bastonase ca in imagine.
Se presara cu sare si piper, o lingura de ulei de masline si se maseaza ca sa ne asiguram ca am distribuit peste tot condimentele. Daca doriti puteti pune si seminte de chimen pe deasupra.
Se pun in tava in care am pus ulterior hartie de copt si se baga la cuptor pentru 25 de minute la 180 de grade. Mie imi place sa ramana mai tari, dar le mai puteti lasa in functie de preferinte.
Pentru mai multe retete sanatoase, ma puteti urmari pe Pagina de Facebook - Mihaela Pelea Nutritionist.
https://www.facebook.com/mihaelapelea
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 222g | |
Calorii | 466 kj / 111.33 kCal |
Grăsimi | 5.63 g |
din care | |
Saturate | 0.02 g |
Ne-Saturate | 0.16 g |
Carbohidrați | 13.17 g |
din care | |
Zaharuri | 6.18 g |
Fibre | 4.3 g |
Proteine | 3.32 g |
Sare | 71.67 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...