Legume la cuptor cu pui
Porții:
5
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 1 Bucata (100g) - Morcovi
- 1 Bucata (150g) - Pastarnac
- 500 Grame - Cartofi dulci
- 450 Grame - Vegetable Mix Legume - brocoli, conopida, morcov - Freshona
- 3 Linguri (45ml) - Ulei floarea soarelui
- 10 x Catel (50g) - Usturoi
- 850 Grame - Pulpa de pui cu piele cruda
Instrucțiuni de preparare
Preîncălziți cuptorul. Adăugați legumele curatate: cartofii dulci, pastarnacul, morcovul, sfecla rosie, legumele Freshona și usturoiul într-o tavă mare de copt și presărați peste cimbru, praf de usturoi, oregano, boia, sare si piper. Se stropește peste 1 lingură de ulei, apoi se amestecă totul.
Întindeți legumele într-un strat uniform și coaceți-le timp de 15 minute. Scoateți tava din cuptor și dați legumelor un amestec bun.
Adăugați bucățile de pui și stropiți cu ½ linguriță de ulei rămas. Se coace la cuptor pentru inca 35 de minute. Stoarceți cățeii de usturoi și serviți cu felii de lămâie.
Informații nutriționale
Proteine: 22%
Carbohidrați: 23%
Grăsimi: 55%
Valori nutriționale pentru o porție de 429g | |
Calorii | 2517 kj / 601.51 kCal |
Grăsimi | 36.91 g |
din care | |
Saturate | 8.37 g |
Ne-Saturate | 27.98 g |
Carbohidrați | 33.8 g |
din care | |
Zaharuri | 11.6 g |
Fibre | 5.23 g |
Proteine | 32.37 g |
Sare | 288.3 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...