Legume la cuptor
Porții:
4
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
50min
Ingrediente
- 151 Grame - Ceapa rosie
- 210 Grame - Ardei gras rosu
- 410 Grame - Vânătă cruda
- 318 Grame - Dovlecei
- 20 Grame - Ulei de masline Primadonna
- 8 Grame - Usturoi verde
- 10 Mililitri - Suc natural de lamaie
Instrucțiuni de preparare
Legumele se spala, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza cu sare, piper, uleiul de masline si sucul de lamaie. Se pun în tava tapetata cu hartie de copt, se acopera cu folie si se baga la cuptor pentru cca 30 de minute la 180 de grade. Dupa ce trec cele 30 de minute, se scoate folia pe de legume, se amesteca si se mai introduc la cuptor pentru 20 de minute.
Informații nutriționale
Proteine: 10%
Carbohidrați: 50%
Grăsimi: 40%
Valori nutriționale pentru o porție de 282g | |
Calorii | 466 kj / 111.46 kCal |
Grăsimi | 5.11 g |
din care | |
Ne-Saturate | 0.05 g |
Carbohidrați | 14.78 g |
din care | |
Zaharuri | 3.79 g |
Fibre | 6.02 g |
Proteine | 3 g |
Sare | 3.61 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...