Lebar

Porții:
4
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 50 Grame - Ficat de pui fiert
- 300 Grame - Ficat de porc gatit
- 100 Grame - Piept de pui fiert
- 2 Grame - Enibahar boabe
- 2 Grame - Piper alb
- 2 Grame - Piper negru
- 3 Grame - Turmeric - curcuma
Instrucțiuni de preparare
Am fiert ficatul de pui, cel de porc și pieptul de pui în apa cu sare, plus 3 foi de dafin și puțin piper alb apoi le-am blenduit împreună cu aprox 100 ml din zeama în care au fiert și am condimentat după gust cu sare, piper negru boabe, un vârf de cuțit de maghiran și tot un vârf de cuțit de enibahar măcinat. Am incorporat cele 20 g gelatina hidratate în prealabil în 200 ml din zeama în care au fiert ingredientele. Am pus toată compoziția pe o folie alimentara și am rulat-o în forma de baton pe care l-am legat la capete cu putina ață. Am lăsat o noapte la rece în frigider.
Pofta bună!
Informații nutriționale
Proteine: 66%
Carbohidrați: 9%
Grăsimi: 25%
Valori nutriționale pentru o porție de 115g | |
Calorii | 779 kj / 186.24 kCal |
Grăsimi | 5.01 g |
din care | |
Saturate | 0.26 g |
Ne-Saturate | 0.47 g |
Colesterol | 19.25 mg |
Carbohidrați | 4.29 g |
din care | |
Zaharuri | 0.03 g |
Fibre | 0.42 g |
Proteine | 29.86 g |
Sare | 16.28 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...