Lasagna cu branzeturi si spanac
Porții:
8
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 250 Grame - Foi lasagna
- 500 Grame - Spanac
- 200 Grame - Branza rasa Mix Gran Primo
- 370 Grame - Sos 4 formaggi (galben) Panzani
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare himalaya
- 5 Grame - Oregano
- 2 Grame - Piper alb
Instrucțiuni de preparare
Spanacul se gateste 3 minute in apa fierbinte.
Intr-o tava incapatoare se aseaza 1 lingura sos de branza dupa care se aseaza foile de lasagna. Peste ele se aseaza iar un strat de sos de branza apoi un strat de soanac apoi un strat de branza rasa. Se repeta actiunea pana se termina compozitia, ultimul strat fiind de branza rasa. Se baga la cuptor la 180 gr 25-30 min
Informații nutriționale
Proteine: 21%
Carbohidrați: 41%
Grăsimi: 38%
Valori nutriționale pentru o porție de 166g | |
Calorii | 1141 kj / 272.82 kCal |
Grăsimi | 11.66 g |
din care | |
Saturate | 6.47 g |
Ne-Saturate | 5.12 g |
Carbohidrați | 27.95 g |
din care | |
Zaharuri | 0.57 g |
Fibre | 3.81 g |
Proteine | 14.82 g |
Sare | 1650.42 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...