Keto Tort cu Cacao

Keto Tort cu Cacao
Porții: 12
Timp de preparare: 25min
Timp de gătire: 40min

Ingrediente

10 Oua mici - S (500g) - Ou de gaina
65 Grame - Cacao
100 Grame - Unt german 82% Pilos
40 Grame - Paste din faina de konjac No Carb
50 Grame - Faina din Migdale albite, macinate - Belbake - Lidl
40 Grame - Faina cocos Fit Food
10 Grame - Praf de copt
175 Grame - Smantana 25% Zuzu
500 Grame - Frisca lichida 30% grasime - Pilos
250 Grame - Mascarpone Lovilio
10 Grame - Esenta de Rom
175 Grame - Eritritol Springmarkt

Instrucțiuni de preparare

Blat: se bat albusurile spuma cu indulcitorul - 100gr. Se adauga galbenusurile, untul topit, cacao, fainurile si smantana.

Se coace la 170 C pana trece testul scobitorii.

 

Crema: 

Se amesteca toate ingredientele cu mixerul ( frisca, mascarpone, cacao, tagatoza/eritritol, esenta rom). 

 

Se insiropeaza blatul si se orneaza cu crema. 

Informații nutriționale

Proteine: 9%
Carbohidrați: 7%
Grăsimi: 84%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1767 kj / 422.35 kCal
Grăsimi 38.86 g
din care
Saturate 21.84 g
Ne-Saturate 2.16 g
Colesterol 176.25 mg
Carbohidrați 7.86 g
din care
Zaharuri 2.98 g
Fibre 1.48 g
Proteine 9.78 g
Sare 114.09 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii