Irish Bread
![Irish Bread](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/f54a4e81-4e56-4867-8207-807d3953b53d.jpg)
Porții:
10
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
55min
Ingrediente
- 250 Grame - Faina integrala Belbake
- 100 Grame - Faina alba de grau 000 Proxi
- 50 Grame - Fulgi de ovaz
- 1 Ou mediu - M (60g) - Ou de gaina
- 5 Grame - Bicarbonat de sodiu
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare himalaya
- 1 Lingurita rasa (5g) - Zahar
- 330 Grame - Lapte batut 2% Napolact
Instrucțiuni de preparare
- Se amesteca ingredientele uscate
- Apoi cele umede
- Se amesteca toate ingredientele pana devine un aluat omogen
- Se formeaza aluatul cu mainile umezite, se pune in tava tapetata cu hartie de copt, se aplatizeaza usor si se face cu cutitul un "x" deasupra
- Se coace in cuptorul preincalzit la 190 grade timp de 55 minute
Informații nutriționale
Proteine: 18%
Carbohidrați: 70%
Grăsimi: 12%
Valori nutriționale pentru o porție de 80g | |
Calorii | 680 kj / 162.56 kCal |
Grăsimi | 2.18 g |
din care | |
Saturate | 0.77 g |
Ne-Saturate | 1.18 g |
Colesterol | 25.38 mg |
Carbohidrați | 27.64 g |
din care | |
Zaharuri | 2.79 g |
Fibre | 3.32 g |
Proteine | 6.91 g |
Sare | 552.7 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...