Icre de crap cu ceapa
Porții:
16
Timp de preparare:
15min
Ingrediente
- 150 Grame - Icre sarat de crap Gastronatura
- 100 Mililitri - Ulei de rapita - Untdelemn de la Bunica
- 30 Grame - Chifla simpla
- 60 Grame - Ceapa rosie
- 37 Mililitri - Suc natural de lamaie
Instrucțiuni de preparare
Bate cu mixerul 2-3 minute icrele, apoi adauga ulei in fir. Cand ai ajuns la jumatatea cantitatii de ulei adauga paine pe care ai umezit-o in apa. Continua sa mixezi, adauga sucul de lamaie si mai mixeaza 10 min pe viteza medie.
La final, cand icrele s-au umflat, adauga ceapa tocata marunt si mai mixeaza 1 min.
Informații nutriționale
Proteine: 11%
Carbohidrați: 10%
Grăsimi: 79%
Valori nutriționale pentru o porție de 20g | |
Calorii | 293 kj / 69.94 kCal |
Grăsimi | 6.22 g |
din care | |
Saturate | 0.44 g |
Ne-Saturate | 5.7 g |
Carbohidrați | 1.81 g |
din care | |
Zaharuri | 0.17 g |
Fibre | 0.06 g |
Proteine | 1.88 g |
Sare | 1.05 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...