Iahnie de fasole de post
![Iahnie de fasole de post](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/c4d0b9d0-1352-4e0f-b909-8e1420349cf7.jpg)
Porții:
4
Ingrediente
- 500 Grame - Fasole boabe fiarta
- 2 x Catel (10g) - Usturoi
- 50 Grame - Ceapa
- 20 Grame - Fulgi de drojdie uscata inactiva SanoVita
- 0.5 Gram - Turmeric Sunlit
Instrucțiuni de preparare
Fasolea fiarta am blenduit-o împreună cu ceapa și usturoiul, am adăugat sare, fulgii de drojdie și turmeric-ul pudra și am ornat după plac.
Se poate consuma unsa pe felii de soia, tofu, roșii sau pe fâșii de castraveti, ardei.
Optional se pot adaugă semințe sau ulei.
Informații nutriționale
Proteine: 29%
Carbohidrați: 67%
Grăsimi: 4%
Valori nutriționale pentru o porție de 145g | |
Calorii | 799 kj / 191.05 kCal |
Grăsimi | 0.91 g |
din care | |
Saturate | 0.09 g |
Ne-Saturate | 0.17 g |
Carbohidrați | 32.24 g |
din care | |
Zaharuri | 0.95 g |
Fibre | 1.62 g |
Proteine | 13.88 g |
Sare | 25.92 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...