Humus cu vinete și usturoi coapte
Porții:
10
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 250 Grame - Vânătă cruda
- 265 Grame - Năut - Kicher Erbsen - Kaufland
- 20 x Catel (100g) - Usturoi
- 3 Linguri (45ml) - Ulei de masline
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 5 Grame - Piper negru
- 10 Grame - Boia dulce
- 1 Lingurita (5g) - Chimen Macinat
- 5 Grame - Patrunjel verde
Instrucțiuni de preparare
Vânata și usturoiul se învelesc in folie de aluminiu și se dau la cuptor 45 min la 200 grade. Intr-un robot se pune usturoiul scos din coaja și 2 căței răzuiți, vânata curățata și scursa, năutul scurs, sare, piper, boia, chimen, pătrunjel și se amesteca toate pana se obține o pasta. Se scoate pe o farfurie, se stropește cu ulei de măsline și se presară boia și patrunjel
Informații nutriționale
Proteine: 12%
Carbohidrați: 39%
Grăsimi: 49%
Valori nutriționale pentru o porție de 69g | |
Calorii | 402 kj / 96 kCal |
Grăsimi | 5.5 g |
din care | |
Saturate | 0.12 g |
Ne-Saturate | 0.79 g |
Carbohidrați | 9.83 g |
din care | |
Zaharuri | 0.35 g |
Fibre | 2.95 g |
Proteine | 3.11 g |
Sare | 609.38 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...