Hrișca cu ciuperci
Porții:
4
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 300 Grame - Papaya
- 300 Grame - Ciuperci Portobello
- 120 Grame - Hrisca
- 2 Grame - Sare himalaya
- 2 Grame - Piper negru
- 5 Grame - Garam Masala CIO
- 100 Grame - Ceapa verde
Instrucțiuni de preparare
Se lasa peste noapte hrișca in apa sa se umfle, apoi se scurge bine.
Intr-o tigaie stropita cu 3 pufuri de ulei se pune o legătura de ceapa verde tocata mărunt apoi ciupercile tăiate bucatele și condimentele. Se călesc, iar când ciupercile scad, se adaugă hrișca scursa și o jumătate de papaya tăiată cubulețe. Se mai lasa un pic la foc mic cu capac.
Informații nutriționale
Proteine: 15%
Carbohidrați: 78%
Grăsimi: 7%
Valori nutriționale pentru o porție de 207g | |
Calorii | 681 kj / 162.69 kCal |
Grăsimi | 1.52 g |
din care | |
Saturate | 0.28 g |
Ne-Saturate | 0.7 g |
Carbohidrați | 34.64 g |
din care | |
Zaharuri | 6.39 g |
Fibre | 5.28 g |
Proteine | 6.6 g |
Sare | 511.02 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...