Gulas cu carne de porc si carnati de casa
Porții:
12
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 147 Grame - Ceapa
- 2 x Catel (10g) - Usturoi
- 84 Grame - Morcovi
- 1 Bucata (100g) - Ardei capia/kapia
- 845 Grame - Muschi de porc fara grasime
- 1911 Grame - Cartofi albi
- 200 Grame - Bulion - pasta de tomate
- 30 Grame - Boia de ardei dulce
- 3 Grame - Chili pudra
- 5 Grame - Cimbru uscat
- 345 Grame - Carnati porc de casa
Instrucțiuni de preparare
Se curata si se spala legumele. Se taie cubulete.
Se pune pe foc cratita mare la incins cu o lingura de ulei de masline si se calesc legumele timp de 5 minute apoi spalam carnea de porc si o taiem cubulete.
Se pune in cratita si se caleste pana se deschide la culoarea alba.
Dupa, se taie si carnatul si se adauga in oala, lasandul timp de 5 minute.
Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, putin chilli si se amesteca.
Se adauga si cartofi curatati si taiati wedges.
Se pune boia si pasta de tomate apoi se adauga apa pana se acopera cartofii.
Se lasa la fiert aproximativ 40 de minute.
Pofta buna va doresc!
Informații nutriționale
Proteine: 37%
Carbohidrați: 40%
Grăsimi: 23%
Valori nutriționale pentru o porție de 307g | |
Calorii | 1352 kj / 323.07 kCal |
Grăsimi | 8.42 g |
din care | |
Saturate | 0.07 g |
Ne-Saturate | 0.16 g |
Carbohidrați | 32.94 g |
din care | |
Zaharuri | 5.07 g |
Fibre | 5.1 g |
Proteine | 30.14 g |
Sare | 47.61 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...