Garnitura cu brocoli, turmeric si fasole pastai {EliAna}
Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 200 Grame - Brocoli fiert
- 100 Grame - Fasole galbena fiarta
- 100 Grame - Fasole verde
- 2 Grame - Turmeric - curcuma
- 2 Grame - Piper negru macinat - 365
- 15 Grame - Usturoi
- 2 Grame - Sare himalaya
- 2 Mililitri - Ulei de masline
- 10 Grame - Iaurt 0,1%
- 100 Mililitri - Apa
- 10 Grame - Cascaval Pilos afumat din lapte de vaca
- 5 Grame - Patrunjel verde
Instrucțiuni de preparare
Se fierb 200 gr. brocoli cu 100 gr. fasole pastai verde si 100 gr. fasole pastai galbena (sau numai verde/galbena).
Se strecoara si peste ele se adauga "crema de usturoi" (usturoi pisat+sare+ulei de masline+ piper+turmeric+iaurt+apa) si cascavalul ras.
Se presara patrunjel verde deasupra.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 21%
Carbohidrați: 59%
Grăsimi: 20%
Valori nutriționale pentru o porție de 274g | |
Calorii | 462 kj / 110.52 kCal |
Grăsimi | 2.84 g |
din care | |
Saturate | 0.82 g |
Ne-Saturate | 0.64 g |
Carbohidrați | 18.72 g |
din care | |
Zaharuri | 1.55 g |
Fibre | 5.44 g |
Proteine | 6.48 g |
Sare | 1147.06 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...