Fursecuri de post gluten free cu faina de hrisca
![Fursecuri de post gluten free cu faina de hrisca](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/5ecf82ba-3596-46d7-aa13-cab818817ce5.jpg)
Porții:
18
Ingrediente
- 200 Grame - Faina de hrisca Solaris
- 30 Grame - Dulcișor-Îndulcitor cu extract din frunze de stevie Sweeteria
- 70 Grame - Mar verde
- 30 Grame - Stafide Sultanas Bellbake
- 25 Grame - Bautură instant din soia Sanovita
- 200 Mililitri - Apa
- 10 Lingurite (50g) - Ulei de palmier Stardoro
- 5 Grame - Praf de copt
- 5 Grame - Scortisoara macinata
Instrucțiuni de preparare
Am amestecat toate ingredientele - întâi cele uscate peste care am adăugat treptat pe cele umede-uleiul și bautură din soia.
Am incorporat cubulețele de Mar tăiate cât mai mărunt, stafidele și o linguriță de scorțișoară.
Am format fursecurile prin presare ferma în mâini și le-am copt aprox. 40 min la 200 grade, rumenindu-se ușor.
Sunt fursecurile mele preferate- sframacioase și foarte aromate.
Pofta mare!
Informații nutriționale
Proteine: 7%
Carbohidrați: 57%
Grăsimi: 36%
Valori nutriționale pentru o porție de 34g | |
Calorii | 333 kj / 79.59 kCal |
Grăsimi | 3.48 g |
din care | |
Saturate | 0.4 g |
Ne-Saturate | 0.29 g |
Carbohidrați | 12.2 g |
din care | |
Zaharuri | 2.38 g |
Fibre | 1.35 g |
Proteine | 1.55 g |
Sare | 5.07 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...