Fursecuri cu fulgi de cocos - homemade

Porții:
6
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 3 Oua medii - M (180g) - Ou crud
- 40 Grame - Faina alba
- 150 Grame - Zahar
- 250 Grame - Nuca cocos rasa Belbake
- 20 Grame - Zahar pudra
Instrucțiuni de preparare
Se adauga intr-un bol ouale si se bat cu un tel 2-3 minute. Se adauga zaharul si se amesteca pana ce acesta se topeste. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga treptat fulgii de cocos si amesteca pana se incorporeaza. La final, se adauga faina si se amesteca cu mana.
Se fac bilute in palma in functie de marimea dorita si se adauga pe tava unde este pusa hartie pentru copt. Se baga in cuptorul preincalzit la 170 grade, functia 3D pentru 20 respectiv 25 minute.
Cand se scoate tava din cuptor, raman la racit pentru cateva minute si apoi se poate presara zahar pudra, dupa gust.
Informații nutriționale
Proteine: 7%
Carbohidrați: 34%
Grăsimi: 59%
Valori nutriționale pentru o porție de 107g | |
Calorii | 1813 kj / 433.35 kCal |
Grăsimi | 28.51 g |
din care | |
Saturate | 0.94 g |
Ne-Saturate | 1.67 g |
Colesterol | 111.6 mg |
Carbohidrați | 36.66 g |
din care | |
Zaharuri | 31.12 g |
Proteine | 7.4 g |
Sare | 42.88 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...