Fursecuri cu fulgi de cocos - homemade

Fursecuri cu fulgi de cocos - homemade
Porții: 6
Timp de preparare: 30min
Timp de gătire: 20min

Ingrediente

3 Oua medii - M (180g) - Ou crud
40 Grame - Faina alba
150 Grame - Zahar
250 Grame - Nuca cocos rasa Belbake
20 Grame - Zahar pudra

Instrucțiuni de preparare

Se adauga intr-un bol ouale si se bat cu un tel 2-3 minute. Se adauga zaharul si se amesteca pana ce acesta se topeste. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga treptat fulgii de cocos si amesteca pana se incorporeaza. La final, se adauga faina si se amesteca cu mana.

Se fac bilute in palma in functie de marimea dorita si se adauga pe tava unde este pusa hartie pentru copt. Se baga in cuptorul preincalzit la 170 grade, functia 3D pentru 20 respectiv 25 minute.

Cand se scoate tava din cuptor, raman la racit pentru cateva minute si apoi se poate presara zahar pudra, dupa gust.

Informații nutriționale

Proteine: 7%
Carbohidrați: 34%
Grăsimi: 59%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1813 kj / 433.35 kCal
Grăsimi 28.5 g
din care
Saturate 0.93 g
Ne-Saturate 1.67 g
Colesterol 111.6 mg
Carbohidrați 36.65 g
din care
Zaharuri 31.11 g
Proteine 7.39 g
Sare 42.88 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook