Foietaj cu mere și scorțișoara
Ingrediente
- 150 Grame - Mere
- 10 Grame - Unt Becel
- 1 Mililitru - Indulcitor lichid - Diamant
- 113 Grame - Aluat foietaj Linco
- 20 Grame - Scortisoara macinata
Instrucțiuni de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
Într-o tigaie mică, puneți untul pe foc mic și topiți-l, apoi adăugați merele, îndulcitorul și scorțișoara.
Se amestecă constant câteva minute, până când merele sunt moi și scorțișoara se distribuie uniform.
Separat, întindeți foietajul in 2 bucăți egale, apoi puneți amestecul de mere uniform peste cele 2 bucăți de aluat, dar lăsați suficient spațiu, astfel încât să puteți „înfășura” amestecul cu o jumătate de bucată de aluat și să lipiți marginile.
Închideți cu grijă amestecul de mere în aluat și cu vârful unei furculițe apăsați ușor marginile lipite împreună.
Puneți foietajul la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute până se umflă și se rumeneste deasupra.
Pofta bunaaa!❤️
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 147g | |
Calorii | 1219 kj / 291.28 kCal |
Grăsimi | 15.32 g |
din care | |
Saturate | 6.7 g |
Ne-Saturate | 7.48 g |
Carbohidrați | 38.02 g |
din care | |
Zaharuri | 8.46 g |
Fibre | 7.1 g |
Proteine | 3.3 g |
Sare | 613.72 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...