Ficaței de pui prăjiți
Porții:
5
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
25min
Ingrediente
- 200 Grame - Ceapa noua
- 5 Grame - Boia de ardei dulce
- 1 Cana (250g) - Vin sec
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 5 Grame - Piper negru
- 500 Grame - Ficat de pui crud
- 10 Grame - Cimbru uscat
- 2 Lingurite (10ml) - Ulei Floriol
- 4 x Catel (20g) - Usturoi
Instrucțiuni de preparare
Se spala bine ficatul, se prajeste in putin ulei cat sa isi schimbe un pic culoarea, se adauga ceapa si usturoiul tocat marunt.
Dupa ce s-a calit un pic ceapa se adauga o cana de vin alb si se acopera 5 minute la foc potrivit.
Se adauga o lingurita de boia dulce, o lingurita de cimbru uscat, o lingurita de sare, piper si doua frunze de dafin.
Se mai lasa la foc cam 7 minute.
La final se adauga patrunjel proaspat si se serveste cu mamaliga.
Informații nutriționale
Proteine: 39%
Carbohidrați: 27%
Grăsimi: 34%
Valori nutriționale pentru o porție de 201g | |
Calorii | 1023 kj / 244.49 kCal |
Grăsimi | 7.25 g |
din care | |
Saturate | 1.79 g |
Ne-Saturate | 5.08 g |
Colesterol | 345 mg |
Carbohidrați | 13 g |
din care | |
Zaharuri | 0.05 g |
Fibre | 0.34 g |
Proteine | 18.53 g |
Sare | 1178.12 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...