Ficatei de pui in sos

Ficatei de pui in sos

Porții: 1
Timp de preparare: 20min
Timp de gătire: 45min

Ingrediente

100 Grame - Sos de rosii Auchan
100 Grame - Ficat de pui crud
2 x Catel (10g) - Usturoi
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa

Instrucțiuni de preparare

Punem prima data la fiert ficatul. Dupa ce ficatul este fiert se scurge de apa se clateste sub jet de apa si se lasa din nou la scurs.

Intre timp punem in tigaie usturoiul cu 1 lingurita de ulei de masline, il lasam 2 minute amestecand continu. Dupa aceea adaugam ficateii si 300 ml apa si acoperim cu un capac. Lasam la fiert cateva minute pentru a se inabusi cu usturoiul.

Intre timp intr-un bol adaugam 3-4 linguri bulion cu 150 ml apa si amestecam bine. Amestecul obtinut il punem peste ficatei si lasam la fiert inca 15-20 de minute pana cand sosul se ingroasa. Condimentam cu sare si piper dupa gust si este gata de servit.

Pofta buna.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 677 kj / 161.9 kCal
Grăsimi 4.95 g
din care
Ne-Saturate 0.02 g
Carbohidrați 9.3 g
din care
Zaharuri 0.1 g
Fibre 0.8 g
Proteine 18.64 g
Sare 1.7 mg
Proteine
46.05%
18.64g
Carbohidrați
22.97%
9.3g
Grăsimi
30.98%
4.95g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook