Ficat de pui in sos rosu | Alina Fulberti

Ficat de pui in sos rosu | Alina Fulberti
Porții: 2
Timp de preparare: 5min
Timp de gătire: 15min

Ingrediente

400 Grame - Ficat de pui crud
1 Catel (5g) - Usturoi
2 Linguri (30g) - Ulei floarea soarelui
200 Grame - Sos paste Basilico Combino (Lidl)
1 Gram - Sare de masa
1 Gram - Piper negru
4 Linguri (60g) - Apa

Instrucțiuni de preparare

Se incinge o tigaie si se adauga uleiul, ficăței și usturoiul zdrobit; se acopera totul cu un capac și se lasa să se gătească intorcand ficăței pe ambele părți până când se gătesc complet, se adauga apoi sarea și piperul, sosul de roșii și apa, se amesteca totul si se mai lasa la gătit totul cu capac deasupra încă 2-3 minute.

 

Tips & Tricks

Se serveste cat este cald.
Se poate consuma alături de o salată, orez sau cartofi fierți cu pătrunjel.

 

Informații nutriționale

Proteine: 35%
Carbohidrați: 7%
Grăsimi: 58%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1735 kj / 414.6 kCal
Grăsimi 25.79 g
din care
Saturate 1.55 g
Ne-Saturate 12.96 g
Carbohidrați 7.34 g
din care
Zaharuri 4.42 g
Fibre 0.18 g
Proteine 35.31 g
Sare 1244.43 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook