Ficat de pui in sos rosu | Alina Fulberti
Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 400 Grame - Ficat de pui crud
- 1 Catel (5g) - Usturoi
- 2 Linguri (30ml) - Ulei floarea soarelui
- 200 Grame - Sos paste Basilico Combino (Lidl)
- 1 Gram - Sare de masa
- 1 Gram - Piper negru
- 4 Linguri (60ml) - Apa
Instrucțiuni de preparare
Se incinge o tigaie si se adauga uleiul, ficăței și usturoiul zdrobit; se acopera totul cu un capac și se lasa să se gătească intorcand ficăței pe ambele părți până când se gătesc complet, se adauga apoi sarea și piperul, sosul de roșii și apa, se amesteca totul si se mai lasa la gătit totul cu capac deasupra încă 2-3 minute.
Tips & Tricks
Se serveste cat este cald.
Se poate consuma alături de o salată, orez sau cartofi fierți cu pătrunjel.
Informații nutriționale
Proteine: 35%
Carbohidrați: 9%
Grăsimi: 56%
Valori nutriționale pentru o porție de 210g | |
Calorii | 1760 kj / 420.6 kCal |
Grăsimi | 25.86 g |
din care | |
Saturate | 4.68 g |
Ne-Saturate | 20.5 g |
Colesterol | 690 mg |
Carbohidrați | 8.81 g |
din care | |
Zaharuri | 4.43 g |
Fibre | 0.18 g |
Proteine | 35.32 g |
Sare | 1904.64 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...