Fasole Verde cu usturoi
Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
10min
Ingrediente
- 680 Grame - Fasole verde la borcan Olympia
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 1 Catel (5g) - Usturoi
Instrucțiuni de preparare
Călim fasolea verde cu usturoi intr-o lingura de ulei de masline. Asezonam cu sare și piper.
Informații nutriționale
Proteine: 11%
Carbohidrați: 24%
Grăsimi: 65%
Valori nutriționale pentru o porție de 350g | |
Calorii | 559 kj / 133.52 kCal |
Grăsimi | 8.87 g |
Carbohidrați | 7.62 g |
din care | |
Zaharuri | 0.02 g |
Fibre | 0.05 g |
Proteine | 3.56 g |
Sare | 0.42 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...