Fasole roșie cu carne de porc
Porții:
7
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
70min
Ingrediente
- 800 Grame - Fasole rosie boabe - Bonduelle
- 800 Grame - Ceafa de porc gatita
- 3 Linguri (45ml) - Ulei de masline extravirgin Costa d'Oro
- 10 Grame - Cimbru uscat
- 250 Grame - Suc de rosii - Gusturi romanesti
- 4 x Catel (20g) - Usturoi
- 2 Bucati (200g) - Ceapa
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 5 Grame - Piper negru
Instrucțiuni de preparare
Se pune uleiul într-o cratiță largă, se lasă 2-3 minute pentru a se încinge și apoi se pune carnea. Se adaugă sare, piper și cimbru după gust, se rumenește bine pe toate părțile și apoi se adaugă ceapa. Se amestecă și se lasă 2-3 minute la foc mediu.
Se pune apoi usturoiul și iar se amestecă 2-3 minute.
Apoi, se adaugă roșiile pasate, un pahar de apă și se lasă la foc mic aproximativ 60-70 minute. Eu am mai adăugat 2 pahare de apă pe parcurs.
După ce carnea este bine pătrunsă, se adaugă și fasolea din conservă (eu am folosit 2 conserve) și se mai lasă 15 minute la foc mic.
Informații nutriționale
Proteine: 34%
Carbohidrați: 16%
Grăsimi: 50%
Valori nutriționale pentru o porție de 305g | |
Calorii | 1797 kj / 429.4 kCal |
Grăsimi | 22.95 g |
din care | |
Saturate | 1.11 g |
Ne-Saturate | 5.38 g |
Carbohidrați | 16.51 g |
din care | |
Zaharuri | 3.83 g |
Fibre | 7.24 g |
Proteine | 34.53 g |
Sare | 2139.09 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...