Fasole batută
Porții:
3
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
180min
Ingrediente
- 150 Grame - Fasole Borlotti Campo Largo
- 5 x Catel (25g) - Usturoi
- 3 Grame - Sare himalaya
- 5 Grame - Piper negru
- 2 Grame - Boia dulce afumata - Fuchs
- 100 Lingurite (500ml) - Apa
- 100 Grame - Ceapa rosie
- 1 Lingurita (5ml) - Ulei Floriol
Instrucțiuni de preparare
Fasolea se pune de seara pana dimineata la inmuiat. Se pune la fiert pana se inmoaie.
Se scurge lasand deoparte din apa in care a fiert.
Se baga blenderul, adaugand toate ingredientele si zeama in care a fiert fasolea (daca este cazul).
Ceapa se caleste la foc domol, adaugand la final boia pentru culoare.
Informații nutriționale
Proteine: 19%
Carbohidrați: 61%
Grăsimi: 20%
Valori nutriționale pentru o porție de 263g | |
Calorii | 398 kj / 95.05 kCal |
Grăsimi | 2.03 g |
din care | |
Saturate | 0.22 g |
Ne-Saturate | 1.61 g |
Carbohidrați | 13.98 g |
din care | |
Zaharuri | 2.46 g |
Fibre | 1.17 g |
Proteine | 4.46 g |
Sare | 1354.02 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...