Farfalle cu bacon și sos alb

Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
10min
Ingrediente
- 100 Grame - Crema pentru gatit - Gran Cucina
- 2 Oua medii - M (120g) - Ou de gaina
- 100 Grame - Farfalle Barilla
- 125 Grame - Cubulete sunca de porc Dulano
Instrucțiuni de preparare
Fierbem pastele.
Punem baconul intr-o tigaie și când sunt fierte pastele,le adăugăm peste bacon.
Ouăle le amestecam cu crema vegetală de gătit și le adăugăm peste bacon și paste (cu focul oprit).
Amestecam puțin și sunt gata de servit.
Piper proaspăt măcinat deasupra !
Pofta mare !!
Informații nutriționale
Proteine: 24%
Carbohidrați: 33%
Grăsimi: 43%
Valori nutriționale pentru o porție de 222g | |
Calorii | 2035 kj / 486.3 kCal |
Grăsimi | 23.08 g |
din care | |
Saturate | 6.66 g |
Ne-Saturate | 15.7 g |
Colesterol | 253.8 mg |
Carbohidrați | 40.1 g |
din care | |
Zaharuri | 4.54 g |
Fibre | 1.5 g |
Proteine | 28.28 g |
Sare | 3261.5 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...