Dressing pentru salata din caju |Alina Fulberti
Ingrediente
- 50 Grame - Caju
- 15 Mililitri - Zeama de lamaie
- 10 Grame - Sirop de artar Mcennedy Lidl
- 50 Mililitri - Apa
- 1 Gram - Sare de masa
Instrucțiuni de preparare
Nucile caju se lasa la inmuiat in apa rece pentru cateva ore (chiar si peste noapte), apoi se scurg de apa, se adauga intr-un robot de bucatarie alaturi de sirop de artar, sare, zeama de lamaie si apa rece. Se amesteca totul pana cand se obtine o pasta fina.
Optional se mai poate adauga apa pentru a obtine consistenta dorita. Se poate condimenta dupa preferinte.
Tips&Tricks
Caju trebuie lasat in apa rece la inmuiat cel putin 30 de minute.
Dressingul se poate pastra in borcan de sticla la frigider pentru aproximativ o saptamana.
Daca eliminati siropul de aratar si reduceti cantitatea de zeama de lamaie obtineti o varianta vegana pentru smantana de gatit.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 21g | |
Calorii | 221 kj / 52.8 kCal |
Grăsimi | 3.67 g |
din care | |
Saturate | 0.67 g |
Ne-Saturate | 3 g |
Carbohidrați | 4.17 g |
din care | |
Zaharuri | 1.92 g |
Fibre | 0.28 g |
Proteine | 1.51 g |
Sare | 167.69 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...