Dovlecel zucchini  scazut cu iaurt

Dovlecel zucchini scazut cu iaurt

Porții: 2

Ingrediente

210 Grame - Zucchini
10 Grame - Ceapa verde
3 Grame - Ardei rosu iute
4 Grame - Patrunjel verde
9 Grame - Unt 82% Meggle
1 Lingurita (5g) - Ulei de masline
50 Grame - Iaurt grecesc 10% Olympus

Instrucțiuni de preparare

Am calit ceapa verde impreuna cu ardeiul iute,am curatat dovlecelul , l-am taiat cubulete si l-am pus si pe el putin la calit dupa care am adaugat o cana de apa si am lasat pe foc pana s-a inmuiat bine dovlecelul si apa a scazut . Dupa ce am stins focul , am adugat iaurtul si patrunjelul si am condimentat cu sare roz, piper, curry , usturoi granulat.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 441 kj / 105.48 kCal
Grăsimi 8.94 g
din care
Ne-Saturate 0.1 g
Carbohidrați 5.09 g
din care
Zaharuri 2.62 g
Fibre 1.05 g
Proteine 2.84 g
Sare 2.1 mg
Proteine
10.76%
2.84g
Carbohidrați
19.3%
5.09g
Grăsimi
69.94%
8.94g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook