Dovlecel zucchini scazut cu iaurt

Porții:
2
Ingrediente
- 210 Grame - Zucchini
- 10 Grame - Ceapa verde
- 3 Grame - Ardei rosu iute
- 4 Grame - Patrunjel verde
- 9 Grame - Unt 82% Meggle
- 1 Lingurita (5ml) - Ulei de masline
- 50 Grame - Iaurt grecesc 10% Olympus
Instrucțiuni de preparare
Am calit ceapa verde impreuna cu ardeiul iute,am curatat dovlecelul , l-am taiat cubulete si l-am pus si pe el putin la calit dupa care am adaugat o cana de apa si am lasat pe foc pana s-a inmuiat bine dovlecelul si apa a scazut .
Dupa ce am stins focul , am adugat iaurtul si patrunjelul si am condimentat cu sare roz, piper, curry , usturoi granulat.
Informații nutriționale
Proteine: 10%
Carbohidrați: 18%
Grăsimi: 72%
Valori nutriționale pentru o porție de 146g | |
Calorii | 440 kj / 105.26 kCal |
Grăsimi | 8.92 g |
din care | |
Saturate | 2.38 g |
Ne-Saturate | 1.42 g |
Carbohidrați | 5.1 g |
din care | |
Zaharuri | 2.78 g |
Fibre | 1.29 g |
Proteine | 2.84 g |
Sare | 3.87 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...