Dovlecei cu sos de rosii si parmezan

Dovlecei cu sos de rosii si parmezan
Porții: 4
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 10min

Ingrediente

2 Bucati (500g) - Dovlecel
500 Grame - Bulion fara zahar
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
4 x Catel (20g) - Usturoi
1 Lingurita (5g) - Ulei Clever
20 Grame - Parmezan

Instrucțiuni de preparare

Se taie fâșii subțiri dovleceii, se călesc la foc iute, împreună cu usturoiul pisat, se adaugă bulionul de casă și se mai dau un clocot. Se condimentează cu sare, piper, oregano, busuioc etc.

Se servesc cu parmezan ras.

Informații nutriționale

Proteine: 19%
Carbohidrați: 56%
Grăsimi: 25%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 469 kj / 112.05 kCal
Grăsimi 3.25 g
din care
Saturate 0.86 g
Ne-Saturate 0.61 g
Colesterol 4.4 mg
Carbohidrați 16.99 g
din care
Zaharuri 3.22 g
Fibre 1.35 g
Proteine 5.88 g
Sare 1329.8 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

CODURI DE REDUCERE
Logo MyProtein
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
Logo Sweeteria
Ai 10% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK10
Logo Green Sugar GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK