Dovlecei cu sos de rosii si parmezan
Porții:
4
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
10min
Ingrediente
- 2 Bucati (500g) - Dovlecel
- 500 Grame - Bulion fara zahar
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 4 x Catel (20g) - Usturoi
- 1 Lingurita (5g) - Ulei Clever
- 20 Grame - Parmezan
Instrucțiuni de preparare
Se taie fâșii subțiri dovleceii, se călesc la foc iute, împreună cu usturoiul pisat, se adaugă bulionul de casă și se mai dau un clocot. Se condimentează cu sare, piper, oregano, busuioc etc.
Se servesc cu parmezan ras.
Informații nutriționale
Proteine: 19%
Carbohidrați: 56%
Grăsimi: 25%
Valori nutriționale pentru o porție de 262g | |
Calorii | 469 kj / 112.05 kCal |
Grăsimi | 3.26 g |
din care | |
Saturate | 0.87 g |
Ne-Saturate | 0.62 g |
Colesterol | 4.4 mg |
Carbohidrați | 16.99 g |
din care | |
Zaharuri | 3.22 g |
Fibre | 1.35 g |
Proteine | 5.88 g |
Sare | 1329.8 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...