Crenvurști în aluat la cuptor
Porții:
2
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 200 Grame - Crenvurști vienezi Dulano Light
- 275 Grame - Aluat proaspăt de patiserie-produs vegan SQUARE (Lidl)
- 48 Grame - Mustar clasic Knorr
- 40 Grame - Ou de gaina
- 5 Grame - Seminte de susan
- 5 Grame - Chimen seminte
Instrucțiuni de preparare
Se fierb crenvurștii 5 minute. Se întinde aluatul, se unge cu muștar, se decupează la forma dorită. Se pun crenvurștii pe aluatul uns cu muștar, se rulează, se ung rulourile cu ou bătut. Deasupra se presară semințe, eu am pus pe două susan, pe două chimen. Se coc în cuptorul preâncălzit la 200 grade pentru 15-25 minute ( în funcție de mărimea formelor) până se rumenește aluatul.
Poftă bună!
Informații nutriționale
Proteine: 13%
Carbohidrați: 25%
Grăsimi: 62%
Valori nutriționale pentru o porție de 286g | |
Calorii | 3419 kj / 817.24 kCal |
Grăsimi | 55.02 g |
din care | |
Saturate | 27.29 g |
Ne-Saturate | 26.16 g |
Colesterol | 84.6 mg |
Carbohidrați | 50.28 g |
din care | |
Zaharuri | 4.74 g |
Fibre | 0.95 g |
Proteine | 25.04 g |
Sare | 3593.42 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...