Cremă tartinabilă de cacao și migdale homemade - Healthy

Cremă tartinabilă de cacao și migdale homemade - Healthy

Porții: 20
Timp de preparare: 20min
Timp de gătire: 10min

Ingrediente

150 Grame - Lapte de cocos light - Freshona (Lidl)
40 Grame - Ulei de cocos
140 Grame - Migdale crude - Alesto
50 Grame - Miere
85 Grame - Cocoa powder - Dark Castello
25 Grame - Indulcitor Stevia

Instrucțiuni de preparare

1. Punem migdalele într-o tavă și le băgăm în cuptorul preîncălzit timp de 10-15 min

2. Între timp pregătim crema de ciocolată, punând într-un vas laptele de cocos, uleiul de cocos și cacao. Amestecăm totul și pe urmă adăugăm mierea, esența de vanilie și îndulcitorul. Dacă doriți, puteți folosi zahăr în loc de îndulcitor.

3. Scoatem migdalele de la cuptor și le dăm prin Blender până obținem o pastă omogenă, completând cu o linguriță de ulei de cocos și o linguriță de miere . Adăugăm apoi conținutul de migdale peste crema de cacao și le amestecăm 2 min la foc mediu.

Poftă bună!

Mai multe preparate găsiți pe Instagram : larisabaritchi

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 383 kj / 91.42 kCal
Grăsimi 7.16 g
din care
Saturate 0.87 g
Ne-Saturate 0.15 g
Carbohidrați 3.05 g
din care
Zaharuri 0.08 g
Proteine 2.78 g
Sare 2.25 mg
Proteine
12.16%
2.78g
Carbohidrați
13.34%
3.05g
Grăsimi
74.5%
7.16g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook