Cotlet de porc cu piure de mazare

Cotlet de porc cu piure de mazare
Porții: 1
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 35min

Ingrediente

150 Grame - Cotlet de porc la cuptor
200 Grame - Mazare verde boabe Gradina Bunicii
2 x Catel (10g) - Usturoi
25 Grame - Unt 80% - Pilos

Instrucțiuni de preparare

Se condimentează cotletul de porc dupa gust si pe pune la cuptor la 150* circa 20-25 de minute. Mazărea se pune la fiert si se lasa aproximativ 5 minute din momentul in care incepe sa fiarbă apa. Dupa ce fierbe mazărea, o stoarceam si o adăugăm într-un bol unde mai adăugăm 25 g unt, 2 catei de usturoi si sare,piper dupa gust. Se pisează toate cu un blender de mana pana devine pufos.

Informații nutriționale

Proteine: 30%
Carbohidrați: 20%
Grăsimi: 50%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 2890 kj / 690.65 kCal
Grăsimi 37.35 g
din care
Saturate 13.25 g
Ne-Saturate 0.02 g
Carbohidrați 33.52 g
din care
Zaharuri 11.42 g
Fibre 1.7 g
Proteine 50.21 g
Sare 221.7 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

CODURI DE REDUCERE
Logo MyProtein
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
Logo Sweeteria
Ai 10% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK10
Logo Green Sugar GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK