Cornuri cu rahat
Porții:
6
Timp de preparare:
120min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 25 Grame - Unt 65% Covalact
- 250 Grame - Faina Superioară pentru Cozonac - Raftul Bunicii
- 15 Grame - Zahar brun
- 125 Grame - Lapte 1,5% Pilos
- 8 Grame - Zahar vanilat
- 15 Grame - Drojdie proaspata
- 0.5 Lingurita rasa (2.5g) - Sare de masa
- 35 Grame - Ou galbenus crud
- 150 Grame - Rahart cu cocos Eridanous
Instrucțiuni de preparare
Amesteca ingredientele uscate.
Amesteca laptele caldut cu drodjia si zaharul si adauga apoi peste ingredientele uscate.
Topeste untul.
Framanta aluatul pana este lucrabil.
Incorporeaza untul topit treptat.
Lasa la dospit 2h.
Intinde aluatul intr-un patrat cu latura de 30 cm.
Formeaza triunghiurile.
Pune la baza 25g de rahat si ruleaza.
Pune cornuletele in tava.
Acopera-le si mai lasa 20 min la dospit.
Unge-le cu un pic de ou amestecat cu lapte (optional)
Baga la cuptor, 180°C, timp de 20 min.
Informații nutriționale
Proteine: 9%
Carbohidrați: 73%
Grăsimi: 18%
Valori nutriționale pentru o porție de 104g | |
Calorii | 1270 kj / 303.44 kCal |
Grăsimi | 6.12 g |
din care | |
Saturate | 1.49 g |
Ne-Saturate | 1.5 g |
Colesterol | 63.29 mg |
Carbohidrați | 54.5 g |
din care | |
Zaharuri | 18.64 g |
Fibre | 1.67 g |
Proteine | 6.42 g |
Sare | 423.64 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...