Conopidă pane
![Conopidă pane](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/2a88ba87-f63f-42b0-aab3-e4cd26f33ba8.jpeg)
Porții:
6
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 1000 Grame - Conopida
- 100 Grame - Ou crud
- 2 Linguri cu varf (50g) - Faina alba
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 5 Grame - Piper negru
- 6 Linguri (90ml) - Ulei floarea soarelui
Instrucțiuni de preparare
Se fierb floretele de conopida in apă cu sare 2 minute. Se lasă la scurs.
Se face un aluat subțire din ou, făină, sare, piper.
Daca aluatul este prea gros se poate subția cu puțină apă.
Se prăjesc în ulei până este gătită panada.
Informații nutriționale
Proteine: 10%
Carbohidrați: 26%
Grăsimi: 64%
Valori nutriționale pentru o porție de 208g | |
Calorii | 962 kj / 229.84 kCal |
Grăsimi | 16.83 g |
din care | |
Saturate | 1.88 g |
Ne-Saturate | 13.89 g |
Colesterol | 62 mg |
Carbohidrați | 15.85 g |
din care | |
Zaharuri | 3.25 g |
Fibre | 3.55 g |
Proteine | 6.24 g |
Sare | 907.37 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...